Chrispy fish (F&C) med Sesam Wok Bali  

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
portioner
 
kokt ris
100 
g
 
rödkål
1 
msk
 
vinäger
½ 
msk
 
socker
0,25 
tsk
 
salt
3 
msk
 
soja
1 
msk
 
risvinäger eller balsamvinäger
1 
msk
 
fisksås
1 
msk
 
socker
1 
tsk
 
sesamolja
1 
tsk
 
hackad röd chili, eller chiliflakes
2 
msk
 
olja
450 
g
 
1 
kruka Koriander
4 
msk
 
kimchi majonnäs el annan kall sås

Förberedelser

  1. Koka riset.
  2. Sätt på ugnen och tillaga fisken enligt förpackningen. 

  3. Lägg upp ris i botten. Lägg wokgrönsakerna och rödkål i olika högar på riset. Skiva fisken i mindre bitar och lägg på toppen. 

  4. Stek grönsakerna ca 5-6 minuter. 

    Sänk värmen och tillsätt såsen och hetta upp. 

  5. Skiva rödkålen tunt, massera i vinäger, socker och salt.
  6. Blanda ingredienserna till såsen. 

  7. Servera med kimchimajonnäs och strö på hackad koriander vid servering.

  8. Hetta upp oljan på hög värme i wok eller stekpanna.  

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!