25 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar
Chrispy fish (F&C) med Sesam Wok Bali
Förberedelser
- Koka riset.
Sätt på ugnen och tillaga fisken enligt förpackningen.
Lägg upp ris i botten. Lägg wokgrönsakerna och rödkål i olika högar på riset. Skiva fisken i mindre bitar och lägg på toppen.
Stek grönsakerna ca 5-6 minuter.
Sänk värmen och tillsätt såsen och hetta upp.
- Skiva rödkålen tunt, massera i vinäger, socker och salt.
Blanda ingredienserna till såsen.
Servera med kimchimajonnäs och strö på hackad koriander vid servering.
Hetta upp oljan på hög värme i wok eller stekpanna.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
paket
Fish & Crisp gourmetfiléer
4
portioner
kokt ris
100
g
rödkål
1
msk
vinäger
½
msk
socker
0,25
tsk
salt
3
msk
soja
1
msk
risvinäger eller balsamvinäger
1
msk
fisksås
1
msk
socker
1
tsk
sesamolja
1
tsk
hackad röd chili, eller chiliflakes
2
msk
olja
450
g
1
kruka Koriander
4
msk
kimchi majonnäs el annan kall sås