Fish & Crisp med stuvad spenat och örtstomp

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fish & Crisp med stuvad spenat och örtstomp

Frasig Fish & Crisp med krämig stuvad spenat

Här kommer ett tips på en klassisk vardagsrätt som funkar i alla lägen. Vår krispiga Fish & Crisp tillsammans med krämig stuvad spenat är en perfekt kombo. Servera en örtig potatisstomp till.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
Förpackning Findus Stuvad spenat
800 
g 
potatis
 mjölig
1 
dl 
färsk dill
 hackad
1,5 
dl 
crème fraîche
salt och peppar 
1 
dl 
färsk persilja
 hackad
1 
st 
citron
 rivet skal

Förberedelser

  1. Tillaga Fish & Crisp enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Tillaga den stuvade spenaten enligt anvisningar på förpackningen.

  3. Under tiden, koka potatisen mjuk, häll av vattnet och låt ånga i några minuter.

  4. Mosa potatisen grovt med en stomp eller träslev. Blanda samtidigt ner örter, crème fraîche och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

Findus tipsar!

Addera en klick smör i örtstompet för ett krämigare stomp.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
505
23
28
44
6