Ingredienser
800
g
potatis
mjölig
1
dl
färsk dill
hackad
1,5
dl
crème fraîche
salt och peppar
1
dl
färsk persilja
hackad
1
st
citron
rivet skal
Förberedelser
Tillaga Fish & Crisp enligt anvisningar på förpackningen.
Tillaga den stuvade spenaten enligt anvisningar på förpackningen.
Under tiden, koka potatisen mjuk, häll av vattnet och låt ånga i några minuter.
Mosa potatisen grovt med en stomp eller träslev. Blanda samtidigt ner örter, crème fraîche och citronskal. Smaka av med salt och peppar.
Findus tipsar!
Addera en klick smör i örtstompet för ett krämigare stomp.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
God örtsåsÖrttsåsenvar mkt god, den tar jag med mig! Fisken är också god kall dagen efter och kan då ätas som en macka med örtsåsen på toppenJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
505
23
28
44
6