Fish & Crisp med stuvad spenat och örtstomp

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fish & Crisp med stuvad spenat och örtstomp
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
Förpackning Findus Stuvad spenat
800 
g 
potatis
 mjölig
1 
dl 
färsk dill
 hackad
1,5 
dl 
crème fraîche
salt och peppar 
1 
dl 
färsk persilja
 hackad
1 
st 
citron
 rivet skal

Förberedelser

  1. Tillaga Fish & Crisp enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Tillaga den stuvade spenaten enligt anvisningar på förpackningen.

  3. Under tiden, koka potatisen mjuk, häll av vattnet och låt ånga i några minuter.

  4. Mosa potatisen grovt med en stomp eller träslev. Blanda samtidigt ner örter, crème fraîche och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

Findus tipsar!

Addera en klick smör i örtstompet för ett krämigare stomp.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
  • God örtsås
    Örttsåsenvar mkt god, den tar jag med mig! Fisken är också god kall dagen efter och kan då ätas som en macka med örtsåsen på toppen
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
505
23
28
44
6