Fish & Crisp med stuvad spenat och potatis

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fish & Crisp med stuvad spenat och potatis
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

0,5-1 
förpackning
 
8 
st
 
potatisar
olivolja 
timjan 
färsk eller torkad
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Tillaga Fish & Crisp enligt anvisning på förpackningen.

  2. Sätt ugnen på 250 grader.

  3. Koka potatisen i ca 15 minuter.

  4. Lägg sedan potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Krossa potatisen med en sked och ringla över olja.

  5. Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.

  6. Strö över timjan, salt och peppar.

  7. Värm spenaten i en kastrull enligt anvisning på förpackningen.

  8. Servera fisken till spenaten och den krossade potatisen.

Findus tipsar!

Prova att addera lite muskot i den stuvade spenaten för lite extra mustighet.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
296
19
24
8
2