Ingredienser
olivolja
timjan
färsk eller torkad
8
st
potatisar
salt och peppar
Förberedelser
Tillaga Fish & Crisp enligt anvisning på förpackningen.
Sätt ugnen på 250 grader.
Koka potatisen i ca 15 minuter.
Lägg sedan potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Krossa potatisen med en sked och ringla över olja.
Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.
Strö över timjan, salt och peppar.
Värm spenaten i en kastrull enligt anvisning på förpackningen.
Servera fisken till spenaten och den krossade potatisen.
Findus tipsar!
Prova att addera lite muskot i den stuvade spenaten för lite extra mustighet.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
296
19
24
8
2