Fish & Crisp med stuvad spenat och potatis

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

0,5-1 
förpackning
 
8 
st
 
potatisar
olivolja 
timjan 
färsk eller torkad
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Tillaga Fish & Crisp enligt anvisning på förpackningen.

  2. Sätt ugnen på 250 grader.

  3. Koka potatisen i ca 15 minuter.

  4. Lägg sedan potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Krossa potatisen med en sked och ringla över olja.

  5. Sätt in potatisen i ugnen i ca 20 minuter.

  6. Strö över timjan, salt och peppar.

  7. Värm spenaten i en kastrull enligt anvisning på förpackningen.

  8. Servera fisken till spenaten och den krossade potatisen.

Findus tipsar!

Gör rätten glutenfri: Findus Glutenfria Frasiga Fiskfiléer går perfekt att byta till om man vi anpassa rätten till glutenintoleranta. Byt tortillabröden mot glutenfria tortillabröd.

Gör rätten laktosfri: Smetana blir laktosfri i processen när den skapas, men var alltid noga med att läsa innehållsförteckningen för att vara på den säkra sidan. 

Gör rätten mjölkproteinfri: Byt ut Smetana mot soja/havre fraiche

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • stuvad spenat
    vad har ni gjort med spenaten den ska ju vara finhackad som den var för
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Stuvad spenat är en höjdare till fisk!
    Smarrig fisk på ett täcke av spenat! På mer lite extra svartpeppar så är det facit :D Av Nina
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Panerad fisk med stuvad spenat
    Kan det bli godare än så här?! / Lars
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
296
19
24
8
2