13 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar
Våra spröda Fish och crisp serverade tillsammans med en spännande och annorlunda grön pytt med chilispenat, spetskål och grönkål.
Förberedelser
- Värm ugnen till 180°C.
- Tillaga fisken enligt anvisningarna på förpackningen
- Stek chilin och spetskålen först i pannan tillsamman med 1 msk olja och lägg därefter i grönkålen och spenaten och låt sjuda försiktigt tills all vätska är borta.
- Smaka av med rivet citronskal och salt & peppar.
Tips!
- Servera gärna fisken och den gröna pytten tillsammans med ett gott bröd.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Fish & Crisp gourmetfiléer
4
st
Citronklyftor
2-4
tsk
hackad chili
150
g
Strimlad Spetskål
1
msk
olja till stekning
150
g
Bladspenat
150
g
Hackad Grönkål
Rivet skal av 1 citron
Salt och peppar
Ett gott bröd att servera till
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
7/10 i sin helhet26-02-2024Smakar väldigt likt skolmat. Fisk med mjuka gröna grönsaker. 1 msk olja räcker inte alls, det är nog bra om man har 3-5 msk olja istället.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.