Fish och crisp med grön pytt

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
st
 
Citronklyftor
2-4 
tsk
 
hackad chili
150 
g
 
Strimlad Spetskål
1 
msk
 
olja till stekning
150 
g
 
Bladspenat
Rivet skal av 1 citron
Salt och peppar
Ett gott bröd att servera till

Förberedelser

  1. Värm ugnen till 180°C.
  2. Tillaga fisken enligt anvisningarna på förpackningen
  3. Stek chilin och spetskålen först i pannan tillsamman med 1 msk olja och lägg därefter i grönkålen och spenaten och låt sjuda försiktigt tills all vätska är borta.

  4. Smaka av med rivet citronskal och salt & peppar.

Findus tipsar!

Servera gärna fisken och den gröna pytten tillsammans med ett gott bröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
243
11
24
10
3