Ingredienser
4
st
Citronklyftor
2-4
tsk
hackad chili
150
g
Strimlad Spetskål
1
msk
olja till stekning
Rivet skal av 1 citron
Salt och peppar
Ett gott bröd att servera till
Förberedelser
- Värm ugnen till 180°C.
- Tillaga fisken enligt anvisningarna på förpackningen
- Stek chilin och spetskålen först i pannan tillsamman med 1 msk olja och lägg därefter i grönkålen och spenaten och låt sjuda försiktigt tills all vätska är borta.
- Smaka av med rivet citronskal och salt & peppar.
Findus tipsar!
Servera gärna fisken och den gröna pytten tillsammans med ett gott bröd.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
243
11
24
10
3