Fisktacos med panerad fisk

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisktacos med panerad fisk

Fisktaco med Fish & Crisp toppat med mango, lime och koriander. 

Läge att variera? Byt ut vanlig tacos mot fisktacos. Det kommer bli succé, vi lovar! 

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st 
små mjuka tortillabröd
1½ - 2 
dl 
crème fraiche
Salsa:
400 
g 
tärnad mango
2 
st 
tärnade avokado
150 
g 
tärnad fetaost
2 
st 
strimlade salladslökar
1 
st 
hackad chili
½ 
paket 
Förpackning Findus Våra finaste koriander
saften av 2 st lime
2 
krm 
salt

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt förpackningen.

  2. Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
  3. Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa. 
  4. Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.

Findus tipsar!

Du kan enkelt byta ut ingredienserna i fisktacon mot dina favoriter. Smaklig måltid och härligt fredagsmys!

Taggar