10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Förberedelser
Tillaga fisken enligt förpackningen.
- Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
- Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa.
- Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.
Dricks!
Du kan enkelt byta ut ingredienserna i fisktacon mot dina favoriter. Smaklig måltid och härligt fredagsmys!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Fish & Crisp gourmetfiléer
8
st
små mjuka tortillabröd
1½ - 2
dl
crème fraiche
Salsa:
400
g
tärnad mango
2
st
tärnade avokado
150
g
tärnad fetaost
2
st
strimlade salladslökar
1
st
hackad chili
1
dl
koriander
saften av 2 st lime
2
krm
Salt
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Fishtaco a la perfection!This is a perfect fishtaco with a lot of flavors from the koriander and mango! Well done! /RobbyJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
FisktacosFisktacos har blivit en ny favorit här hemma sen vi hittade detta goda recept, går hem hos stora som små! / IdaJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.