Fisktacos med panerad fisk, mango, lime och koriander

Fishtaco med åanerad fisk
10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fisktaco med Fish & Crisp toppat med mango, lime och koriander. 

Läge att variera tacon lite? Byt ut vanlig tacos mot fisktacos för en mer fräsch och somrig variant. Prova att använda vår Fish & Crisp för extra crunch till tacon. Det kommer bli succé, vi lovar!

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt förpackningen.

  2. Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
  3. Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa. 
  4. Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.

Dricks!

  • Du kan enkelt byta ut ingredienserna i fisktacon mot dina favoriter. Smaklig måltid och härligt fredagsmys!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
8 
st
 
små mjuka tortillabröd
1½ - 2 
dl
 
crème fraiche
Salsa:
400 
g
 
tärnad mango
2 
st
 
tärnade avokado
150 
g
 
tärnad fetaost
2 
st
 
strimlade salladslökar
1 
st
 
hackad chili
1 
dl
 
koriander
saften av 2 st lime
2 
krm
 
Salt

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Fishtaco a la perfection!
    This is a perfect fishtaco with a lot of flavors from the koriander and mango! Well done! /Robby
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Fisktacos
    Fisktacos har blivit en ny favorit här hemma sen vi hittade detta goda recept, går hem hos stora som små! / Ida
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.