Ingredienser
8
st
små mjuka tortillabröd
1½ - 2
dl
crème fraiche
Salsa:
400
g
tärnad mango
2
st
tärnade avokado
150
g
tärnad fetaost
2
st
strimlade salladslökar
1
st
hackad chili
saften av 2 st lime
2
krm
salt
Förberedelser
Tillaga fisken enligt förpackningen.
- Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
- Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa.
- Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.
Findus tipsar!
Du kan enkelt byta ut ingredienserna i fisktacon mot dina favoriter. Smaklig måltid och härligt fredagsmys!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
718
31