Fisktacos med panerad fisk, mango, lime och koriander

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st
 
små mjuka tortillabröd
1½ - 2 
dl
 
crème fraiche
Salsa:
400 
g
 
tärnad mango
2 
st
 
tärnade avokado
150 
g
 
tärnad fetaost
2 
st
 
strimlade salladslökar
1 
st
 
hackad chili
1 
dl
 
koriander
saften av 2 st lime
2 
krm
 
salt

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt förpackningen.

  2. Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
  3. Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa. 
  4. Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.

Findus tipsar!

Du kan enkelt byta ut ingredienserna i fisktacon mot dina favoriter. Smaklig måltid och härligt fredagsmys!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Fishtaco a la perfection!
    This is a perfect fishtaco with a lot of flavors from the koriander and mango! Well done! /Robby
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Fisktacos
    Fisktacos har blivit en ny favorit här hemma sen vi hittade detta goda recept, går hem hos stora som små! / Ida
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
718
31
36
71
4