Fisktacos med panerad fisk, mango, lime och koriander

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisktacos med panerad fisk, mango, lime och koriander
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st
 
små mjuka tortillabröd
1½ - 2 
dl
 
crème fraiche
Salsa:
400 
g
 
tärnad mango
2 
st
 
tärnade avokado
150 
g
 
tärnad fetaost
2 
st
 
strimlade salladslökar
1 
st
 
hackad chili
½ 
paket
 
Förpackning Findus Våra finaste koriander
saften av 2 st lime
2 
krm
 
salt

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt förpackningen.

  2. Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
  3. Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa. 
  4. Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.

Findus tipsar!

Du kan enkelt byta ut ingredienserna i fisktacon mot dina favoriter. Smaklig måltid och härligt fredagsmys!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
718
31
36
71
4