Fisktacos med panerad fisk, mango, lime och koriander

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisktacos med panerad fisk, mango, lime och koriander

Fisktaco med Fish & Crisp toppat med mango, lime och koriander. 

Läge att variera tacon lite? Byt ut vanlig tacos mot fisktacos för en mer fräsch och somrig variant. Prova att använda vår Fish & Crisp för extra crunch till tacon. Det kommer bli succé, vi lovar!

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st 
små mjuka tortillabröd
1½ - 2 
dl 
crème fraiche
Salsa:
400 
g 
tärnad mango
2 
st 
tärnade avokado
150 
g 
tärnad fetaost
2 
st 
strimlade salladslökar
1 
st 
hackad chili
½ 
paket 
Förpackning Findus Våra finaste koriander
saften av 2 st lime
2 
krm 
salt

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt förpackningen.

  2. Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
  3. Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa. 
  4. Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.

Findus tipsar!

Du kan enkelt byta ut ingredienserna i fisktacon mot dina favoriter. Smaklig måltid och härligt fredagsmys!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
718
31