Fiskpinnar burgarstyle!

30 min
förberedelsetid
4
Serveringar

Den nya favoritburgaren i familjen? 

Upptäck fiskpinnar burgarstyle – ett smakrikt fiskrecept perfekt för vardag eller helg. Snabbt, enkelt och fullpackat med smak!

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Tillaga ärtorna enligt anvisning på paketet och spola av dem så att de svalnar, mixa sedan med creme fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda majonäs med hackad smörgåsgurka, smaka av med salt och peppar. 
  4. Rosta bröden lätt i en stekpanna.
  5. Bygg din burgare med bröd, ärtcréme, sallad, tomat, fiskpinnar och gurkmajonäs.
  6. Servera med valfritt tillbehör! 

Tips!

  • Vill du ha en god sås till burgaren? Prova en yoghurtsås med citron & dill. Blanda 1 dl grekisk yoghurt med 1 msk dill och saften från ½ citron. Krydda med salt och peppar. Passar perfekt till fisk! 
  • Vill du ha en något mer kryddig sås? Prova en gurkröra med wasabi. Blanda 1 dl creme fraiche, ½ tsk wasabi och 1 msk finhackad färsk gurka. Fräscht och supergott, med lite zing! 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

4 
st
 
hamburgerbröd
1 
st
 
skivad tomat
4-8 
st
 
salladsblad
Gurkmajonäs
1 
dl
 
majonäs
½ 
dl
 
hackad smörgåsgurka
salt och peppar
Ärtcréme
1 
dl
 
Svenska Ärter
2-3 
msk
 
crème fraiche
salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält