
30 min
förberedelsetid
4
Serveringar
Den nya favoritburgaren i familjen?
Upptäck fiskpinnar burgarstyle – ett smakrikt fiskrecept perfekt för vardag eller helg. Snabbt, enkelt och fullpackat med smak!
Förberedelser
- Tillaga fiskpinnarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Tillaga ärtorna enligt anvisning på paketet och spola av dem så att de svalnar, mixa sedan med creme fraiche. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda majonäs med hackad smörgåsgurka, smaka av med salt och peppar.
- Rosta bröden lätt i en stekpanna.
- Bygg din burgare med bröd, ärtcréme, sallad, tomat, fiskpinnar och gurkmajonäs.
- Servera med valfritt tillbehör!
Tips!
- Vill du ha en god sås till burgaren? Prova en yoghurtsås med citron & dill. Blanda 1 dl grekisk yoghurt med 1 msk dill och saften från ½ citron. Krydda med salt och peppar. Passar perfekt till fisk!
- Vill du ha en något mer kryddig sås? Prova en gurkröra med wasabi. Blanda 1 dl creme fraiche, ½ tsk wasabi och 1 msk finhackad färsk gurka. Fräscht och supergott, med lite zing!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
4
st
hamburgerbröd
1
st
skivad tomat
4-8
st
salladsblad
Gurkmajonäs
1
dl
majonäs
½
dl
hackad smörgåsgurka
salt och peppar
Ärtcréme
1
dl
Svenska Ärter
2-3
msk
crème fraiche
salt och peppar