
25 min
förberedelsetid
4
Serveringar
Förberedelser
Koka upp lagen till rödlöken med ättika, socker och vatten. Lägg i skalad och klyftad rödlök. Låt stå och svalna ca 20 minuter.
Mixa örter, vitlök, rapsolja och salt till örtoljan.
Hetta upp olivolja i en kastrull och stek couscouspärlorna tills de fått färg och doftar lättrostat. Häll på vatten och salt och låt koka under lock ca 6–7 minuter.
Häll av vattnet och blanda i örtolja precis innan servering. Vänd ner spenat, skivade rädisor och syltad rödlök.
Stek fiskpinnarna enligt anvisning på paketet.
Stek sparrisen lätt i matfett.
Dela citronerna och stek dem på hög värme i torr stekpanna.
Servera fiskpinnar med couscoussallad, stekt sparris och citronhalvor.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
16
st
Fiskpinnar, MSC
3
dl
pärlcouscous
1
msk
olivolja
vatten
1
tsk
salt
70
g
spenat
6
st
rädisor
8
st
grön sparris
1
msk
matfett till stekning
2
st
citroner
Syltad rödlök
2
st
rödlök, skalad och klyftad
0,5
dl
ättika
1
dl
socker
1,5
dl
vatten
Örtolja
1
dl
örter (persilja/basilika)
½-1
st
riven vitlöksklyfta
0,5
dl
rapsolja
½
tsk
salt