
30 min
förberedelsetid
4
Serveringar
Snabb mexico-inspirerad middag!
Upptäck fiskpinnetacos med mangosalsa och srirachamajonnäs – ett smakrikt fiskrecept perfekt för vardag eller helg. Snabbt, enkelt och fullpackat med smak!
Förberedelser
- Tillaga fiskpinnarna enligt anvisning på förpackningen.
- Blanda mango, rödlök, chili, koriander och limejuice till en salsa.
- Blanda majonnäs med sriracha.
- Pressa limejucie över den finstrimlade rödkålen och knåda in.
- Värm tortillabröden snabbt i en torr stekpanna, ugn eller airfryer.
- Lägg lite sallad, rödkål, två fiskpinnar, mangosalsa och srirachamajonnäs på varje tortilla.
- Servera med limeklyfta.
Tips!
- Prova alternera tillbehören! Varför inte avokado, picklad rödlök, gurkstavar, rostad majs eller granatäpplekärnor? Fördelen med tacos är att du kan variera det i oändlighet!
- Prova också att servera med en dressing på limeyoghurt med picklad gurka. Enkelt och snabbt gjort med lite grekisk yoghurt, limejuice och hackade pickles. Det blir en bra balans till den kryddiga srirachamajonäsen!
Ingredienser
8
st
tortillabröd
1
st
mogen mango, tärnad
½
st
rödlök
1
st
röd chili, tärnad
½
kruka koriander, strimlad
½
lime, pressad
2
dl
strimlad rödkål
1
dl
majonäs
1-2
tsk
sriracha (efter smak)
8
st
salladsblad
limeklyftor till servering