Fisktacos med torsk, mango, ananas och syrad rödlök

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisktacos med torsk, mango, ananas och syrad rödlök

En härlig fisktaco till fredagens tacomys

Byt ut tacofärsen mot torskrygg som du enkelt marinerar och serverar i din fisktaco. Addera mango, ananas och egengjord syrad rödlök för den perfekta kombinationen mellan syrligt och sött. Mums!


Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

400 
g 
förpackningsomslag torskrygg i påse
8 
st 
Små tortillas
½ 
dl 
crème fraiche
1 
st 
mango skuren i småbitar
150 
g 
ananas skuren i småbitar
100 
g 
krispig trevlig mixsallad
1 
klyftad lime
Marinad:
3 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Syrad rödlök:
1 
fint skivad rödlök
1 
vinäger
1 
tsk 
salt
1 
olja

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till den syrade rödlöken och låt stå att vila i ca 10 min. Rör om lite emellanåt. 
  2. Skär upp bitar av mango och ananas.

  3. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torsken.

  4. Tillaga de marinerade torskryggs filéerna i ugnen på 120 graders värme i ca 7-10 min.

  5. Lägg sedan de tillagade torskbitarna i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.

Findus tipsar!

Servera dina fisktacos direkt och känn smaken av något nytt, gott och spännande.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
842
51