Fisktacos med mango- & chilisås och syrad rödlök

Fisktacos med Findus gourmetbitar torsk och rostad paprika
30 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fredagsfavoriten tacos med torskrygg

Taco på fredag? Absolut, så varför inte överraska med fisktacos. Snabbt och enkelt med vår torsk så att du istället kan imponera med tillbehör som egengjord mangosalsa och syrad rödlök.


Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till den syrade rödlöken och låt stå att vila i ca 10 min. Rör om lite emellanåt. 
  2. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torskryggen.

  3. Tillaga de marinerade torskbitarna i uppvärmd ugn, 120 grader, i ca 7-10 min.

  4. Mixa ihop ingredienserna till mangosalsan med stavmixer.
  5. Dela torskryggen i bitar och lägg i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.

Tips!

  • Servera dina fisktacos direkt och njut av smaken av något nytt och gott till fredagsmyset.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

420 
g
 
Torskryggfilé MSC
8 
st
 
Små tortillas
1 
st
 
tomat skuren i tärningar
1 
klyftad lime
Marinad:
3 
msk
 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Mangosalsa:
1 
st
 
mango skuren i småbitar
1 
st
 
orange tomat
1-2 cm chili, efter smak
½-1 msk vit balsamvinäger
salt
Syrad rödlök:
1 
fint skivad rödlök
1 
msk
 
vinäger
1 
tsk
 
Salt
1 
msk
 
olja

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält