Fisktacos med marinerad torskrygg

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisktacos med marinerad torskrygg

Dags att våga testa en ny variant till tacomyset?

Sätt en ny tradition till tacofredag och byt ut färsen mot fisk istället. Gott för dig, dina barn och för miljön. Vi är övertygade om att detta recept kommer att bli en ny fredagsfavorit!

 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

300 
g 
förpackningsomslag torskrygg i påse
Små tortillabröd
Finhackad ananas & mango
Majskorn
Guacamole
Strimlad picklad rödlök
Marinad:
3 
msk 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 
tsk 
Förpackning Findus Vår finaste hackad Chili
Crème fraiche/guacamole
Salt och svartpeppar

Förberedelser

  1. Marinaden blandas och gnids in på torskryggsfiléerna.
  2. Tillaga torskryggen i uppvärmd ugn, 120 grader, i 7-10 min.
  3. Dela torskryggen i bitar och lägg i tortillan tillsammans med dina favorittillbehör.
  4. Toppa med en klick guacamole och eventuellt lite crème fraiche.

    Ät fisktacosen direkt!

Findus tipsar!

Tips på goda tillbehör:

Hackade färska örter tex koriander, persilja, mynta

Rivet limeskal

Finhackad ananas, mango

Strimlad picklad rödlök

Majskorn

Avocado grovhackad

Blandad sallad

Guacamole

Crème fraiche

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
842
51