Ingredienser
Små tortillabröd
Finhackad ananas & mango
Majskorn
Guacamole
Strimlad picklad rödlök
Marinad:
3
msk
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2
tsk
hackad chili
Crème fraiche/guacamole
Salt och svartpeppar
Förberedelser
- Marinaden blandas och gnids in på torskryggsfiléerna.
- Tillaga torskryggen i uppvärmd ugn, 120 grader, i 7-10 min.
- Dela torskryggen i bitar och lägg i tortillan tillsammans med dina favorittillbehör.
Toppa med en klick guacamole och eventuellt lite crème fraiche.
Ät fisktacosen direkt!
Findus tipsar!
Tips på goda tillbehör:
Hackade färska örter tex koriander, persilja, mynta
Rivet limeskal
Finhackad ananas, mango
Strimlad picklad rödlök
Majskorn
Avocado grovhackad
Blandad sallad
Guacamole
Crème fraiche
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
842
51
26
66
9