Fisktacos med torskrygg och picklad rödlök

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisktacos med torskrygg och picklad rödlök

Dags att våga testa en ny variant till tacomyset?

Sätt en ny tradition till fredagsmyset och byt ut tacofärsen mot fisk i dina tacos istället. Både gott för dig, dina barn och för miljön. Findus Torskrygg är perfekt som du marinerar och därefter enkelt och snabbt tillagar på låg temperatur i ugnen. Servera denna fisktaco tillsammans med dina favorittillbehör i små tortillabröd. Vi är övertygade om att detta recept på fisktacos kommer att bli en ny fredagsfavorit även hemma hos dig!

 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

300 
g 
förpackningsomslag torskrygg i påse
Små tortillabröd
Finhackad ananas & mango
Majskorn
Guacamole
Strimlad picklad rödlök
Marinad:
3 
msk 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 
tsk 
Förpackning Findus Vår finaste hackad Chili
Crème fraiche/guacamole
Salt och svartpeppar

Förberedelser

  1. Marinaden blandas och gnids in på torskryggsfiléerna.
  2. Tillaga torskryggen i uppvärmd ugn, 120 grader, i 7-10 min.
  3. Dela torskryggen i bitar och lägg i tortillan tillsammans med dina favorittillbehör.
  4. Toppa med en klick guacamole och eventuellt lite crème fraiche.

    Ät fisktacosen direkt!

Findus tipsar!

Tips på goda tillbehör:

Hackade färska örter tex koriander, persilja, mynta

Rivet limeskal

Finhackad ananas, mango

Strimlad picklad rödlök

Majskorn

Avocado grovhackad

Blandad sallad

Guacamole

Crème fraiche