Ingredienser
0,5
st
isbergsallad, litet salladshuvud
1
st
limefrukt
2,5
tsk
salt
8
st
nachos
0,5
st
vitlök, klyfta
80
g
salsasås
160
g
tortillabröd
Förberedelser
Strimla isbergssallad tunt och blanda med salt. Låt stå i rumstemperatur i ca 1 timme.
Skölj av i kallt vatten och låt rinna av ordentligt. Pressa juice från 3 limefrukter i salladen och vänd runt. Ställ in i kylskåp.
Pressa ner vitlöks i majonnäsen och rör runt.
Tillaga fiskpinnar enligt anvisning på förpackning, dela sedan i bitar.
Bred ut den syrade salladen i tortillabröd, klicka på vitlöksmajonnäs och lägg på bitarna av fiskpinnar. Toppa med salsasås och två stycken nachochips.
Findus tipsar!
Öka mängden ingredienser för att göra det till en mättande middag.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
319
12
10
41
2