10 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Glutenfria fiskpinnar i brioche bröd med lök och svamp
Förberedelser
- Tillaga fiskpinnarna enligt förpackningen.
- Riv eller dela ostronskivlingen. Skala och skiva sharlottenlöken. Stek i smör och olja till fin färg, smaka av med salt och peppar.
Lägg i lite av svampblandningen, och sås.
Lägg i fiskpinnen i brödet och toppa med resten av svampblandningen och rödbetsskott.
Stek brioche brödet i smör.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
förpackning
Fiskpinnar glutenfri MSC
1
msk
olja
2
msk
smör
100
g
ostronskivling
4
st
Brioche bröd
2
st
sharlottenlök
1
msk
smör
Rödbetsskott
3
msk
Sriracha sås