Glutenfria Fiskpinnar i brioche bröd med lök och svamp

10 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Glutenfria fiskpinnar i brioche bröd med lök och svamp

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna enligt förpackningen.
  2. Riv eller dela ostronskivlingen. Skala och skiva sharlottenlöken. Stek i smör och olja till fin färg, smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg i lite av svampblandningen, och sås. 

  4. Lägg i fiskpinnen i brödet och toppa med resten av svampblandningen och rödbetsskott.

  5. Stek brioche brödet i smör. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Fiskpinnar glutenfri MSC
1 
msk
 
olja
2 
msk
 
smör
100 
g
 
ostronskivling
4 
st
 
Brioche bröd
2 
st
 
sharlottenlök
1 
msk
 
smör
Rödbetsskott
3 
msk
 
Sriracha sås

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält