Glutenfria Fiskpinnar i brioche bröd med lök och svamp

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
st
 
Findus Glutenfria Fiskpinnar
1 
msk
 
olja
2 
msk
 
smör
100 
g
 
ostronskivling
4 
st
 
Brioche bröd
2 
st
 
sharlottenlök
1 
msk
 
smör
Rödbetsskott
3 
msk
 
Sriracha sås

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna enligt förpackningen.
  2. Riv eller dela ostronskivlingen. Skala och skiva sharlottenlöken. Stek i smör och olja till fin färg, smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg i lite av svampblandningen, och sås. 

  4. Lägg i fiskpinnen i brödet och toppa med resten av svampblandningen och rödbetsskott.

  5. Stek brioche brödet i smör. 

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!