Ingredienser
Salt och peppar
2
msk
olja
1
st
äggplanta, skivad
2
msk
dill
2
msk
hackad chili
Paprikahummus:
200
g
grillad paprika
200
g
kikärter
1
st
vitlöksklyfta
1-2
tsk
hackad chili
1
msk
smetana
Salt och peppar
1-2
tsk
limejuice
Förberedelser
Tina torskryggen och pensla med oljan. Salta och peppra.
Salta den skivade äggplantan och lägg dem på ett fat i 10 minuter.
Pressa skivorna lite lätt och bred på chili och örter. Rulla sedan in torskbitarna och sätt dem på spetten.
Grilla tills du har en innertemperatur på ca 52°C.
Mixa alla ingredienser till paprikahummusen och smaksätt med limejuice, salt och peppar.
Findus tipsar!
Servera med en god olivolja.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
278
10
28
16
5