Ingredienser
Salt och peppar
2
msk
olja
2
st
squash, skivad
2
msk
dill
2
msk
koriander
Majsröra:
200
g
kikärter
1
st
vitlöksklyfta
1-2
tsk
hackad chili
1
tsk
rökt paprikapulver
1
msk
smetana
2
msk
rapsolja
Salt och peppar
Bulgursallad:
150
g
bulgur, kokt
50
g
gröna linser, kokta
50
g
röda linser, kokta
50
g
beluga linser, kokta
50
g
matvete, typ Farro
50
g
rödlök
50
g
mixsallad
Salt och peppar
2
msk
olivolja
2
msk
äppelcidervinäger
Förberedelser
Majsröra:
Koka upp majs enligt anvisning på förpackning. Mixa sedan majs, kikärter, chilin och vitlöken till en grov röra. Blanda in smetanan och smaksätt med salt, peppar och den rökta paprikan.
Bulgursallad:
Hacka rödlöken och blanda med alla ingredienser och smaka av med salt och peppar, olivolja och äppelcidervinäger. Låt stå 10 min innan servering.
Tina torskryggen. Pensla med oljan och salta och peppra.
Salta den skivade squashen lätt och lägg på ett fat i ca 10 min.
Pressa squashskivorna lite lätt och strö över koriander och dill. Dela torskryggen i bitar och linda in i squashen och sätt dem på spetten.
Grilla spetten tills du har en centrumtemperatur på ca 52°c.
Findus tipsar!
Tips på sås till rätten? Se våra bästa såser här!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
432
12
37
36
14