Grovt bröd med äggröra och fiskpinnar

33 timmar 45 min
förberedelsetid

Snabb fiskmiddag för två eller fyra! 

Grovt bröd med äggröra och fiskpinnar – ett smakrikt fiskrecept perfekt för vardag eller helg. Snabbt, enkelt och fullpackat med smak!

Förberedelser

  1. Koka ägget. Spola kallt. Tärna i bitar.
  2. Blanda majonnäs, senap, hackad dill, salt och peppar. Blanda ner ägget.
  3. Skiva brödet, lägg på salladsbladen, bred på äggsåsen och dela golden crispies i två bitar och lägg på varje smörgås. Toppa med räkor, finhackad rödlök och en citronklyfta.

Tips!

  • Prova även andra toppings! Varför inte lite picklad gurka eller fänkål? Några skivor avokado eller lite färskriven pepparrot blir också supergott till. Låt kreativiteten flöda! 

Ingredienser

4-8 
st
 
salladsblad
20 
st
 
skalade räkor
½ 
finhackad rödlök
ärtskott
citronskivor
Sås
1 
dl
 
majonäs
1 
st
 
ägg
1 
msk
 
hackad dill
1 
msk
 
senap
salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält