
33 timmar 45 min
förberedelsetid
Snabb fiskmiddag för två eller fyra!
Grovt bröd med äggröra och fiskpinnar – ett smakrikt fiskrecept perfekt för vardag eller helg. Snabbt, enkelt och fullpackat med smak!
Förberedelser
- Koka ägget. Spola kallt. Tärna i bitar.
- Blanda majonnäs, senap, hackad dill, salt och peppar. Blanda ner ägget.
- Skiva brödet, lägg på salladsbladen, bred på äggsåsen och dela golden crispies i två bitar och lägg på varje smörgås. Toppa med räkor, finhackad rödlök och en citronklyfta.
Tips!
- Prova även andra toppings! Varför inte lite picklad gurka eller fänkål? Några skivor avokado eller lite färskriven pepparrot blir också supergott till. Låt kreativiteten flöda!
Ingredienser
4-8
st
salladsblad
20
st
skalade räkor
½
finhackad rödlök
ärtskott
citronskivor
Sås
1
dl
majonäs
1
st
ägg
1
msk
hackad dill
1
msk
senap
salt och peppar