Halstrad torskrygg i rostat bröd med krispig örtsallad och ärtguacamole

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Halstrad torskrygg i rostat bröd med krispig örtsallad och ärtguacamole

Testa detta ljuvligt goda recept på halstrad torskrygg med ärtguacamole och picklad rödlökKlimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2 med text

 .

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
paket 
förpackningsomslag torskrygg i påse
175 
g 
mixad sallad
1 
st 
tomat
4 
st 
rostade skivor av surdegsbröd
Picklad rödlök:
1 
st 
rödlök
1 
msk 
rödvinsvinäger
1/2 
msk 
honung
1 
tsk 
olja
salt och nymald vitpeppar
Ärtguacamole:
1 
st 
avokado
1-2 cm 
Förpackning Findus Vår finaste hackad Chili
2 
msk 
majs
salt och nymald vitpeppar
rivet skal av 1 lime

Förberedelser

  1. Lägg fisken på hushållspapper så överflödigt vatten försvinner.
  2. Picklad rödlök: Skiva löken, helst på en mandolin, tunt. Blanda med resten av ingredienserna och låt vila i ca.15 min. Rör om emellanåt.
  3. Ärtguacamole: Mixa ingredienserna till ärtguacamolen
  4. Torsken halstras/steks i lite smör till 55°c. Stek och vänd torsken. Sätt in den i 100°ugn tills fisken är till 55°c
  5. Skiva tomaterna och rosta brödskivorna.
  6. Lägg de guldrostade brödskivorna på en liten assiett. Montera torsk, sallad, tomatskivor, ärtguacamole och den picklade rödlöken på brödskivorna.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!