Jullax med saffranshollandaise och ångade ärter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Jullax med saffranshollandaise och ångade ärter
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Findus Våra finste Små fina ärter förpackning
1 
msk
 
smör
Sås:
300 
g
 
Philadelphiaost
0,75 
dl
 
mjölk
0,5 
g
 
saffran
salt och vitpeppar

Förberedelser

  1. Tina laxen och krydda med salt och peppar.
  2. Stek laxen gyllenbrun i smör i en stekpanna. 
  3. Värm såsen och smaksätt med saffran, salt och vitpeppar. 
  4. Tillaga ärterna enligt anvisning på förpackningen.
  5. Servera laxen med såsen och ärterna.

Findus tipsar!

Riv gärna lite limeskal över laxen vid serveringen.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • Fräscht alternativ på julbordet
    Bytte ut julskinkan i år mot denna lax. Kommer bli en favorit i repris
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
517
39
32
8
3