Ingredienser
1
paket
1
st
romansallad
1
paket
fryst mango
250
g
körsbärstomater
100
g
glasnudlar
Nigellafrön
Sesamfrön
1
msk
sesamolja
3
msk
japansk soja
Sås:
4
msk
japansk soja
2
msk
sesamolja
1
st
vitlöksklyfta
2
cm
ingefära
1
hackad chili
Förberedelser
- Tina fisk och mangon. Skär laxfiléerna i tre smala bitar. Låt laxen marinera i sojan en stund.
- Blanda soja, vitlöksklyftan, hackad chili, ingefära (finhacka den gärna lite extra) och sesamolja i en skål. Rör runt såsen och ställ åt sidan.
Dela tomaterna på mitten och blanda med mangon.
- Riv av och skölj salladsbladen. Placera tre stora blad per portion på botten av en djup tallrik.
- Koka nudlarna enligt instruktioner på paketet. När nudlarna har 2 min kvar, häll i sockerärterna och koka klart.
- Häll av vattnet. Blanda sedan ihop nudlar, sockerärter, tomater och mango med såsen. Lägg upp på tallrikarna.
- Strö ut fröerna på en tallrik och vänd laxen i blandningen så att alla sidor täcks.
- Häll sesamolja i het stekpannan och stek laxen ca 45 sek på varje sida. Lägg upp laxen på nudelsalladen, servera och njut!
Findus tipsar!
Efter en lätt middag finns det kanske plats för lite efterrätt. Varför inte prova göra glass på våra svenska Ebba ärter? Receptet hittar du här!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
Supergott!Vilken fräsch och god rätt! Rekommenderas!!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
603
31
32
46
6