Ingredienser
500
g
1
msk
Rosépeppar
1
msk
Grönpeppar
2
Vitpeppar hel
1
msk
Flingsalt
1/2
dl
Farinsocker
Senapsås:
100
g
crème fraiche
2
msk
Skånsk senap
Salt och peppar
Förberedelser
- Tina laxen.
- Mortla rosépeppar, grönpeppar, vitpeppar och salt. Blanda med farinsocker.
- Gnid in laxen med pepparblandningen och sätt in laxen i ugnen ca 20 minuter i 175°C varmluft.
Blanda ingredienserna till såsen och servera till den ugnsbakade laxen.
Findus tipsar!
Över från buffén? Servera med kokt potatis och en grönsallad för en komplett måltid.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
516
42
24
10
0,1