Glutenfria Fiskfiléer med Bulgurmix

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

800 
g
 
Het sås:
2 
dl
 
crème fraiche
2 
msk
 
sriracha
0,5 
tsk
 
spiskummin
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga Glutenfria Frasiga fiskfiléer enligt anvisning på förpackning.

  2. Tillaga Bulgurmix enligt anvisning på förpackning.

  3. Blanda crème fraiche, sriracha och spiskummin. Salta och peppra efter smak.

Findus tipsar!

Vänd ner mangoldskott eller ruccola i Bulgurmixen om ni önskar extra sallad.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
498
26
31
32
6