Ingredienser
1
förpackning
2
förpackning
Ärtpesto:
1
dl
olivolja
g
parmesanost
st
vitlöksklyfta
1
kruka
basilika
Salt och peppar
Syrade morötter:
2
dl
vatten
1
dl
socker
1/2
dl
ättika
1/2
st
citron
Förberedelser
Ärtpesto:
- Lägg ärterna i en skål tillsamman med olivolja, riven parmesanost, finhackad vitlök och basilika och mixa med hjälp av en stavmixer.
Koka upp ärter hastigt i saltat vatten.
Smaka av med salt och peppar.
Syrade morötter:
- Strimla morötter med hjälp av en potatisskalare och lägg ner i lagen.
- Blanda ihop lagen i en skål och pressa ner citronsaft.
Ställ in i kylen och låt stå i ca 30 min före servering.
Lättpanerad Fiskfiléer & Veggie Sides
Stek upp Veggie Sides och krydda efter smak.
Lägg lättpanerade fiskfiléer på bakplåtspapper och sätt in i ugnen enligt anvisningar på förpackning.
Servera lättpanerad torskfiléer med Veggie Sides, ärtpesto och syrade morötter.
Findus tipsar!
En
snabb och enkel middag till familjen när tiden är knapp. Ärtpeston och
syrade morötter går utmärkt att förbereda dagen innan.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
831
48
34
62
9