Lättpanerad torsk med ärtpesto

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
2 
förpackning
 
Ärtpesto:
1 
förpackning
 
Findus Våra finste Små fina ärter förpackning
1 
dl
 
olivolja
g
 
parmesanost
st
 
vitlöksklyfta
1 
kruka
 
basilika
Salt och peppar
Syrade morötter:
2 
dl
 
vatten
1 
dl
 
socker
1/2 
dl
 
ättika
1/2 
st
 
citron

Förberedelser

Ärtpesto:

  1. Lägg ärterna i en skål tillsamman med olivolja, riven parmesanost, finhackad vitlök och basilika och mixa med hjälp av en stavmixer.
  2. Koka upp ärter hastigt i saltat vatten.

  3. Smaka av med salt och peppar.

Syrade morötter:

  1. Strimla morötter med hjälp av en potatisskalare och lägg ner i lagen.
  2. Blanda ihop lagen i en skål och pressa ner citronsaft.
  3. Ställ in i kylen och låt stå i ca 30 min före servering.

Lättpanerad Fiskfiléer & Veggie Sides

  1. Stek upp Veggie Sides och krydda efter smak.

  2. Lägg lättpanerade fiskfiléer på bakplåtspapper och sätt in i ugnen enligt anvisningar på förpackning.

  3. Servera lättpanerad torskfiléer med Veggie Sides, ärtpesto och syrade morötter.

    Findus tipsar!

    En snabb och enkel middag till familjen när tiden är knapp. Ärtpeston och syrade morötter går utmärkt att förbereda dagen innan.
    VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
    Skriv en recension
    Personlig infomation
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Din recension
    Skriv en recension
    *
    *
    * Obligatoriska fält
    Bli den första att skriva en recension om receptet!

    Näringsvärde per portion

    Kcal
    Fett
    Protein
    Kolhydrater
    Fiber
    Näringsvärde per portion
    831
    48
    34
    62
    9