Ingredienser
2
dl
crème fraiche
1
st
citron
saft och zest
1-2
st
vitlöksklyftor
finhackade
chiliflakes
olivolja
salt och peppar
Förberedelser
Tina spenaten och krama ur vätskan. Hacka lite grovt.
Sätt ugnen på 180 grader.
Blanda spenaten med crème fraiche, citronsaft och zest, vitlök samt chiliflakes. Smaka av.
Salta och peppra laxen något. Bred sedan ut spenatblandningen på laxen och ringla lite olivolja över.
Ställ in i ugnen i ca 15-17 minuter.
Servera laxen med kokt potatis.
Findus tipsar!
Det går lika bra att servera ris till laxen.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
600
30
32
48
16