Lax i ugn med krämigt spenattäcke

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Lax i ugn med krämigt spenattäcke
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
Förpackning Findus Bladspenat
1 
förpackning 
Förpackning Findus ASC-certifierad laxfilé
2 
dl 
crème fraiche
1 
st 
citron
 saft och zest
1-2 
st 
vitlöksklyftor
 finhackade
chiliflakes
olivolja 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Tina spenaten och krama ur vätskan. Hacka lite grovt.

  2. Blanda spenaten med crème fraiche, citronsaft och zest, vitlök samt chiliflakes. Smaka av.

  3. Sätt ugnen på 180 grader.

  4. Salta och peppra laxen något. Bred sedan ut spenatblandningen på laxen och ringla lite olivolja över.

  5. Ställ in i ugnen i ca 15-17 minuter.

  6. Servera laxen med kokt potatis.

Findus tipsar!

Det går lika bra att servera ris till laxen.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
600
30
32
48
16