15 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar
Laxfilé i ugn med pestotäcke serverat med tagliatelle
Att laga lax i ugn behöver inte vara svårt. Med vårt recept får du till rätt tid och temperatur för att skapa en smaksensation med hemmagjord pesto. Servera med tagliatelle eller en enklare sallad.
Förberedelser
Sätt ugnen på 190 grader.
Mixa/finhacka/blanda basilikan, parmesanosten, vitlöken och oljan.
Blanda i skorpmjölet och det rivna citronskalet. Smaka av med salt och peppar.
Bred pestotoppingen på laxfiléerna och baka i ugnen 10-15 minuter, helst innan servering för bästa resultat.
Tips!
Servera gärna med en god tagliatelle och sallad.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
paket
Pestotopping:
1
stor knippe basilika
2
msk
parmesanost
1-2
st
vitlöksklyftor
2
msk
olivolja
3
msk
skorpmjöl
rivet citronskal av 1/2 citron
Salt och peppar
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
Lax i ugn är gott!Lax med 190 grader var en succé! Riktigt gott att vända ner överdrivet mycket parmesan måste jag säga.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Enkelt och gott!!Perfekt middag om du vill laga något snabbt, blev en favorit hos alla här hemma!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.