Ingredienser
Pestotopping:
1
stor knippe basilika
2
msk
parmesanost
1-2
st
vitlöksklyftor
2
msk
olivolja
3
msk
skorpmjöl
rivet citronskal av 1/2 citron
Salt och peppar
Förberedelser
Sätt ugnen på 190 grader.
Mixa/finhacka/blanda basilikan, parmesanosten, vitlöken och oljan.
Blanda i skorpmjölet och det rivna citronskalet. Smaka av med salt och peppar.
Bred pestotoppingen på laxfiléerna och baka i ugnen 10-15 minuter, helst innan servering för bästa resultat.
Findus tipsar!
Servera gärna med en god tagliatelle och sallad.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
Lax i ugn är gott!Lax med 190 grader var en succé! Riktigt gott att vända ner överdrivet mycket parmesan måste jag säga.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Enkelt och gott!!Perfekt middag om du vill laga något snabbt, blev en favorit hos alla här hemma!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
453
30
36
11
1