Lax i ugn med pestotäcke och tagliatelle

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Lax i ugn med pestotäcke och tagliatelle
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Pestotopping:
1 
stor knippe basilika
2 
msk 
parmesanost
1-2 
st 
vitlöksklyftor
2 
msk 
olivolja
3 
msk 
skorpmjöl
rivet citronskal av 1/2 citron
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 190 grader.

  2. Mixa/finhacka/blanda basilikan, parmesanosten, vitlöken och oljan.

  3. Blanda i skorpmjölet och det rivna citronskalet. Smaka av med salt och peppar.

  4. Bred pestotoppingen på laxfiléerna och baka i ugnen 10-15 minuter, helst innan servering för bästa resultat.

Findus tipsar!

Servera gärna med en god tagliatelle och sallad.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
453
30
36
11
1