Ingredienser
500
g
2
msk
rapsolja
Salt och peppar
800
g
50
g
spenat, färsk
Örtsås:
150
g
kesella
0,5
dl
crème fraiche
3
msk
örter
Salt och peppar
200
g
mozzarella
Förberedelser
Stek tinade laxfiléer 2 minuter på varje sida, sätt sedan in de i ugnen i ca 7-10 minuter i 175 grader.
Blanda alla ingredienser till örtsåsen och smaka av med salt och peppar. Sätt in i kylen.
Tillaga Veggies Sides enligt anvsning på förpackning. Vänd sedan ner färsk spenat i blandningen.
Bred ut tillagad Veggie Sides på tallrik och fördela ut mozzarellabitar ovanpå. Klart att servera tillsammans med laxfilén och örtsåsen.
Findus tipsar!
Om du föredrar torsk går det alldeles utmärkt att byta ut till en bit torskrygg istället.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
657
42
6
22
6