Minipajer med spenatfyllning

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Minipajer med spenatfyllning
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

0,5 
st
 
schalottenlök
1 
st
 
ägg
50 
g
 
kumminost
salt och peppar
170 
g
 
smördeg förpacking
80 
g
 
lax, kallrökt
7 
g
 
dill, kvistar

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 225 grader.

  2. Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Stek schalottenlök och vitlök lätt.

  3. Vänd i den stuvade spenaten i lökblandningen och låt den bli genomvarm.

  4. Blanda spenatblandningen med en äggula och hälften av osten. Smaka av med salt och peppar.

  5. Dela smördegen i lagom stora rutor för att trycka ner i muffinsformar. Nagga degen. 

  6. Fyll formarna med spenatfyllningen och strö över resten av osten.

  7. Ställ på en plåt och grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter.

  8. Servera pajerna med rökt lax och dillkvistar på toppen.

Findus tipsar!

Sugen på mer spenat? Kolla in våra spenatrecept.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
288
19
12
17
1