Öppen lasagne med torskrygg och halstrad broccoli

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
 
1 filé per person
8 
st
 
Lasagneplattor
1 
st
 
Broccolihuvud
250 
g
 
Coctailtomater
200 
g
 
Skivad rödlök
50 
g
 
Parmesan
SÅS:
15 
g
  
basilika
½ 
dl
 
Matlagningsgrädde
Malen muskot
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tina torskryggen, salta och peppra lätt.
  2. Värm ugnen till 180°C.
  3. Koka lasagneplattorna i vatten enligt instruktionerna på förpackningen.
  4. Koka upp ingredienserna till såsen. Smaka av med muskot, salt & peppar och håll såsen varm.
  5. Skär ner broccolin i lagom bitar och rosta dem i stekpanna.
  6. Dela cocktailtomaterna, lägg dem i en ugnsfast form tillsammans med rödlöken och ringla över lite olivolja samt salta & peppra. 
  7. Baka av tomaterna i ugnen ca 10 minuter. Sätt in torskryggarna de sista 6 minuterna. Stäng därefter av ugnen och låt tomaterna och torskryggarna stå kvar i ugnen under 2 minuter.
  8. Börja nu lägga ihop lasagnen med pastaplattor i botten. Varva sedan med torsken som du river i lite mindre bitar och hälften av såsen. Avsluta med pastaplattor och såsen samt riv eller hyvla parmesanen över anrättningen.

Findus tipsar!

Servera lasagnen direkt utan att grädda den tillsammans med en god sallad.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
543
11
45
62
6