Ingredienser
3
dl
jasminris + vatten
1
dl
kokosflingor
0,5
dl
rostad lök
- Marinerad gurka:
0,75
st
gurka
0,5
dl
sweet chilisås
- Sojasås:
2
dl
gräddfil
2
msk
japansk soja
Förberedelser
Koka riset enligt anvisning på förpackningen och tillsätt kokos.
Värm grönsakerna enligt anvisning på förpackningen och blanda ihop grönsakerna med riset. Strö över den rostade löken på riset.
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Dela gurkan längs längden och kärna ur med en sked. Skiva den lite snett och blanda med sweet chilisås.
Blanda gräddfil med japansk sojasås.
Findus tipsar!
Dela fisken i delar och servera i en skål och duka med ätpinnar.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
793
27
34
100
5