Panerad fisk med kokosris och sweet chili marinerad gurka

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

3 
dl
 
jasminris + vatten
1 
dl
 
kokosflingor
100 
g
 
förpackningsomslag spänstiga vaxbönor
0,5 
dl
 
rostad lök
- Marinerad gurka:
0,75 
st
 
gurka
0,5 
dl
 
sweet chilisås
- Sojasås:
2 
dl
 
gräddfil
2 
msk
 
japansk soja

Förberedelser

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen och tillsätt kokos.

  2. Värm grönsakerna enligt anvisning på förpackningen och blanda ihop grönsakerna med riset. Strö över den rostade löken på riset.

  3. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  4. Dela gurkan längs längden och kärna ur med en sked. Skiva den lite snett och blanda med sweet chilisås.

  5. Blanda gräddfil med japansk sojasås.

Findus tipsar!

Dela fisken i delar och servera i en skål och duka med ätpinnar.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
793
27
34
100
5