Panerad fisk med kokosris och sweet chili marinerad gurka

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Panerad fisk med kokosris och sweet chili marinerad gurka

Krispig fiskfilé med asiatisk touch

Fish & Crisp på nytt sätt med kokosris, marinerad gurka och sojasås på gräddfil.

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

3 
dl 
jasminris + vatten
1 
dl 
kokosflingor
100 
g 
förpackningsomslag spänstiga vaxbönor
0,5 
dl 
rostad lök
Marinerad gurka:
0,75 
st 
gurka
0,5 
dl 
sweet chilisås
Sojasås:
2 
dl 
gräddfil
2 
msk 
japansk soja

Förberedelser

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen och tillsätt kokos.

  2. Värm grönsakerna enligt anvisning på förpackningen och blanda ihop grönsakerna med riset. Strö över den rostade löken på riset.

  3. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  4. Dela gurkan längs längden och kärna ur med en sked. Skiva den lite snett och blanda med sweet chilisås.

  5. Blanda gräddfil med japansk sojasås.

Findus tipsar!

Dela fisken i delar och servera i en skål och duka med ätpinnar.