15 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Panerade fiskfiléer serverat tillsammans med ugnsrostade grönsaker och örtsås
Panerade fiskfiléer serverat tillsammans med ugnsrostade grönsaker och en krämig sås gjord på majonnäs. Tillaga gärna ugnsrostade grönsakerna på grillen eller i en air fryer för knaprigt resultat. Smaklig måltid!
Förberedelser
- Tillaga Findus Spröda Crispies enligt instruktionerna på förpackningen.
- Lägg ut ugnsrostade grönsaker på en plåt och tillaga i ugn eller på grillen enligt instruktioner på förpackning.
- Före servering blanda mashé-sallad tillsammans med ugnsrostade grönsaker.
- Blanda samman kryddor, smetana och majonnäs till en smakrik örtsås. Låt stå i ca 10 minuter före servering.
- Rosta solrosfrön och pumpafrön i en torr stekpanna på hög värme. Strössla över fisken.
Allt är klart för servering, smaklig måltid!
Tips!
- Tillaga ugnsrostade grönsakerna på grillen eller i en air fryer, det blir knaprigt gott!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
500
g
2
förpackning
Spröda Crispies
20
g
örtkrydda
1
dl
1
tsk
sambal oelek
20
g
basilika
1
dl
Äkta Majonnäs, burk
100
g
Mashé sallad
1
krm
salt
Solrosfrön och pumpafrön