Pocherad Alaska pollock med citrondoftande spenat

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Pocherad Alaska pollock med citrondoftande spenat

Pocherad fisk med räkor och spenat

Ett snabbt och enkelt fiskrecept som tar mindre än 10 min att tillaga. Rätten är gjord med våra goda filéer av Alaska Pollock. Servera fisken med färska räkor och citrondoftande spenat.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
msk 
olivolja
2 
dl 
lättcreme fraiche
1 
st 
finhackad schalottenlök
1 1/2 
msk 
finrivet citronskal
1 
tsk 
salt
1 
krm 
peppar
500 
g 
2 
dl 
skalade räkor till garnering
färsk dill för dekoration

Förberedelser

  1. Sjud filéerna försiktigt i lätt saltat vatten, ca 4-6 min, använd gärna termometer, vi rekommenderar en temperatur på 54 grader
  2. Hacka schalottenlöken och fräs i 1 msk olivolja
  3. Blanda i tinad bladspenat, lättcrème fraiche och det rivna citronskalet
  4. Smaksätt med salt och peppar och låt spenatcrèmen bli varm
  5. Lägg den pocherade fisken på en bädd av spenatcrème och dekorera med räkor och färsk dill

Findus tipsar!

Servera med kokt potatis för en matigare rätt.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
178
5