Sharingbricka med fiskpinnar och tre dippsåser

15 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Delad glädje är den bästa! 

Upptäck ett krispigt och smakrikt fiskrecept med Fish & Crisp fiskpinnar, gyllene pommes frites och tre unika dippsåser – sesamdipp, gochujangdipp och ärthummus. Perfekt för fredagsmys eller familjemiddag!

Förberedelser

    Ärthummus

    1. Mixa gröna ärtor med riven ingefära, olivolja, sambal oelek och salt till en slät röra.

    Fiskpinnarna och grönsakerna

    1. Skala morötterna och skär dem i stavar.
    2. Dela gurkan, kärna ur och skär även dem i stavar.
    3. Tillaga fiskpinnarna och pommes frites enligt instruktionerna på respektive förpackning.
    4. Lägg upp fiskpinnarna, pommes frites, grönsaksstavar och dippsåser på en bricka eller skärbräda och servera.

    Sesamdipp

    1. Blanda mortlade sesamfrön med majonäs, riven ingfära, sesamolja och smaka av med salt och peppar.

    Gochujandipp

    1. Rör ihop majonäs, gochujanpasta, riven ingefära och salt.

    Tips!

    • Varför inte lyxa till det och bjud på hemgjorda pommes. Det går enkelt och snabbt att göra i både en klassisk fritös och en airfryer. Prova!

    Ingredienser

    Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

    Ingredienslista

    16 
    st
     
    Fish & Crisp Fiskpinnar
    600 
    g
     
    Pommes frites
    2 
    st
     
    morötter
    ½ 
    st
     
    gurka
    Sesamdipp
    2 
    msk
     
    rostade sesamfrön, mortlade
    2 
    dl
     
    majonäs
    1 
    msk
     
    färsk ingefära, riven
    Gochujangdipp
    2 
    dl
     
    majonäs
    1-2 
    tsk
     
    gochujangpasta
    1 
    tsk
     
    färsk ingefära, riven
    salt
    Ärthummus
    2 
    dl
     
    Svenska Ärter
    1 
    msk
     
    färsk ingefära, riven
    2 
    msk
     
    olivolja
    0,5 
    tsk
     
    sambal oelek
    Salt

    Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

    Ange lite extra information:
    * Obligatoriska fält
    * Obligatoriska fält