
15 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Delad glädje är den bästa!
Upptäck ett krispigt och smakrikt fiskrecept med Fish & Crisp fiskpinnar, gyllene pommes frites och tre unika dippsåser – sesamdipp, gochujangdipp och ärthummus. Perfekt för fredagsmys eller familjemiddag!
Förberedelser
Ärthummus
- Mixa gröna ärtor med riven ingefära, olivolja, sambal oelek och salt till en slät röra.
Fiskpinnarna och grönsakerna
- Skala morötterna och skär dem i stavar.
- Dela gurkan, kärna ur och skär även dem i stavar.
- Tillaga fiskpinnarna och pommes frites enligt instruktionerna på respektive förpackning.
- Lägg upp fiskpinnarna, pommes frites, grönsaksstavar och dippsåser på en bricka eller skärbräda och servera.
Sesamdipp
- Blanda mortlade sesamfrön med majonäs, riven ingfära, sesamolja och smaka av med salt och peppar.
Gochujandipp
- Rör ihop majonäs, gochujanpasta, riven ingefära och salt.
Tips!
- Varför inte lyxa till det och bjud på hemgjorda pommes. Det går enkelt och snabbt att göra i både en klassisk fritös och en airfryer. Prova!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
16
st
Fish & Crisp Fiskpinnar
600
g
Pommes frites
2
st
morötter
½
st
gurka
Sesamdipp
2
msk
rostade sesamfrön, mortlade
2
dl
majonäs
1
msk
färsk ingefära, riven
Gochujangdipp
2
dl
majonäs
1-2
tsk
gochujangpasta
1
tsk
färsk ingefära, riven
salt
Ärthummus
2
dl
Svenska Ärter
1
msk
färsk ingefära, riven
2
msk
olivolja
0,5
tsk
sambal oelek
Salt