Ingredienser
Shawarma:
200
g
Matyoghurt
2
msk
curry
2
msk
Spiskummin
2
msk
1
Mynta
4
msk
vitvinsvinäger
1
dl
olivolja
1
tsk
svartpeppar
Sås:
Saft från citron
3
msk
vinsvinäger
salt
Förberedelser
- Tina laxen och skär i stavar eller kuber.
- Blanda yoghurt med alla kryddor och lägg i laxen. Låt stå och dra, gärna över natten.
- Salta laxbitarna, lägg sedan i en het stekpanna och låt dem ta färg innan du vänder med stekspade.
- Blanda samman ingredienserna till såsen.
- Servera med basmatiris, kokta broccolibuketter och några skivor bröd, passar även bra med liba- eller pitabröd.
Findus tipsar!
För att göra rätten komplett, servera med basmatiris och broccoli.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
541
44
29
8
2