Smörstekt torsk på grön bädd med mixad örtsås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
msk
 
smör, till stekning
200 
g
 
spetskål
100 
g
 
sommarkål
200 
g
 
romanescokål
1-2  
hackad chili
Friskmixad örtsås:
1 
st
 
bananscharlottenlök
1 
st
 
vitlöksklyfta
1 
dl
 
rapsolja
0,5 
dl
 
olivolja
1 
dl
 
fiskbuljong
100 
g
 
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Skär kålen i fina strimlor och romanescokålen till fina buketter.

  2. Stek torsken gyllenbrun på meddelhög värme.

  3. Mixa fisksåsen jämn och fin. Smaksätt med salt och peppar efter egen smak.

  4. Stek upp all kål och lägg upp på tallrikarna med torskfilén över och nappera trevligt såsen.

Findus tipsar!

Servera gärna med vildrisblandning eller en härlig bulgursallad

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
501
40
27
10
4