Tunnbrödsrulle med Glutenfria fiskpinnar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
st
 
Mjuka glutenfria tunnbröd/wraps
8 
st
 
Findus Glutenfria fiskpinnar
4 
st
 
Krispiga salladsblad
1/2 
röd paprika, strimlor el snackpaprika
¼  
gurka, stavar
Gurk och dill majonnäs:
1 
msk
 
Pressad Citron
1/2 
Gurka, tärnad
1 
msk
 
Hackad Dill
Salt och peppar
Potatismos:
500 
g
 
Potatis
1 ¼ 
dl
 
Mjölk
25 
g
 
Smör
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Skala och koka potatisen. Värm upp mjölk och smör. Häll av potatisen och pressa genom potatispress, vispa ner mjölk/smörblandning och smaka av med salt och peppar. 
  2. Blanda ingredienserna till såsen. 

  3. Tillaga fiskpinnarna enligt förpackningen.

  4. Lägg ett salladsblad och bred ut potatismos på tunnbrödet. Klicka el bred ut såsen. Lägg på paprika och gurka och lägg på fiskpinnarna. Rulla till en rulle. 

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!