Ugnsbakad fisk med tomat & bulgursallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås
800 
g
 
bulgur
 
kokt
1,5 
dl
 
örtolja
70 
g
 
salladsmix
16 
st
 
körsbärstomater

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 200 grader. När ugnen blivit varm, tillaga fisken i formen i cirka 40 minuter.

  2. Under tiden, passa på att koka både bulgur och gröna ärter enligt anvisning på förpackningarna.

  3. Blanda bulgur med örtolja och majonnäs.

  4. Vänd sedan i salladsmix, delade tomater och gröna ärter.

  5. Lägg upp på tallrik och servera med den ugnsbakade fisken.

Findus tipsar!

Visste du att vi även har Ugnsbakad fiskfilé med broccolisås? Nu blir det enkelt att variera fiskmiddagen!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!