Ugnsbakad fisk med tomat & ris

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
dl
 
ris
2 
förpackning
 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås
100 
g
 
soltorkade tomater
1 
msk
  
basilika

Förberedelser

  1. Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40 minuter enligt anvisning på förpackningen.

  2. Medan fisken är i ugnen, passa på att koka riset.

  3. Grovhacka soltorkade tomater och blanda ner i riset. Addera basilika och smaka av med salt och peppar.

  4. Ta ut fisken ur ugnen och servera till riset. Avsluta med att ringla lite olivolja på toppen.

Findus tipsar!

Inte sugen på ris? Det blir minst lika gott med pasta till. Glöm inte att toppa med hyvlad parmesan!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
376
5
26
53
5