Ugnsbakad fiskfilé med tomat & sellerimos

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ugnsbakad fiskfilé med tomat & sellerimos
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Italiensk tomatsås
4 
st 
potatis
1 
st 
rotselleri
2 
dl 
mjölk

Förberedelser

  1. Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  2. Dela potatisen och rotsellerin i små bitar. Låt de sedan koka i cirka 10 minuter.

  3. Häll av vattnet och tillsätt mjölken. Mosa till ett stomp.

  4. Servera potatis- och sellerimoset till den ugnsbakade fisken.

Findus tipsar!

Toppa rätten med lite färska kryddor.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
194
3
22
17
5