Ugnsbakad torskrygg med senapssås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Torskryggfilé MSC
500 
g
 
Sås:
300 
g
 
Philadelphiaost
0,75 
dl
 
vispgrädde
1-2 
msk
 
grovmalen skånsk senap
1 
st
 
rödlök
 
msk
 
vinäger
1 
krm
 
socker
citronjuice
salt och nymalen vitpeppar

Förberedelser

Sås:

  1. Sätt in torsken i ugnen. 
  2. Koka upp grädden och Philadelphiaosten och tillsätt senap efter smak.
  3. Tre minuter efter att torsken gått in i ugnen sätts broccolin i mikrovågsugnen och tillagas enligt anvisningarna på förpackningen. 
  4. När broccolin är klar, ta ut fisken ur ugnen.

  1. Sätt ugnen på 180 grader. 
  2. Tina torskryggen och lägg i en ugnsfast form. Krydda ordentligt med salt och peppar och ställ åt sidan. 
  3. Skiva rödlöken så tunt som möjligt och lägg i en skål. Häll över vinäger, socker, salt samt citronjuice. Rör om då och då.

Findus tipsar!

Servera med nykokt potatis och gärna ett gott bröd till.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
406
29
29
6
3