
40 min
förberedelsetid
4
Serveringar
Upptäck
wrap med hummus och picklad rödlök– ett smakrikt fiskrecept
perfekt för vardag eller helg. Snabbt, enkelt och fullpackat med smak!
Förberedelser
Blanda ättika, socker och vatten i kastrull och koka upp. Häll över skivad rödlök och låt stå ca 30 minuter.
- Tillaga fiskpinnarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Tillaga ärtorna enligt anvisning på paketet och låt svalna. Mixa alla ingredienserna till en hummus.
Bred ut hummus på varje bröd.
Lägg spenat, picklad rödlök, fiskpinnar.
Rulla ihop och servera.
Tips!
- Du kan variera wrapsen med olika ingredienser och toppingar. Varför inte vara wraps med olika smaksättningar som avokado, citronyoghurt, fetaos eller ruccola? Kul sätt att äta middag på!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
100
g
färsk spenat
Picklad rödlök
1
st
rödlök, skivad
0,5
dl
ättika
1,5
dl
vatten
Ärthummus
1
dl
Svenska Ärter
1
msk
olja
2
msk
cremé fraiche
juice från ½ citron
salt och peppar