Wrap med hummus och picklad rödlök

40 min
förberedelsetid
4
Serveringar
Upptäck wrap med hummus och picklad rödlök– ett smakrikt fiskrecept perfekt för vardag eller helg. Snabbt, enkelt och fullpackat med smak!

Förberedelser

  1. Blanda ättika, socker och vatten i kastrull och koka upp. Häll över skivad rödlök och låt stå ca 30 minuter.

  2. Tillaga fiskpinnarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  3. Tillaga ärtorna enligt anvisning på paketet och låt svalna. Mixa alla ingredienserna till en hummus.

  4. Bred ut hummus på varje bröd.

  5. Lägg spenat, picklad rödlök, fiskpinnar.

  6. Rulla ihop och servera.

Tips!

  • Du kan variera wrapsen med olika ingredienser och toppingar. Varför inte vara wraps med olika smaksättningar som avokado, citronyoghurt, fetaos eller ruccola? Kul sätt att äta middag på! 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

100 
g
 
färsk spenat
Picklad rödlök
1 
st
 
rödlök, skivad
0,5 
dl
 
ättika
1,5 
dl
 
vatten
Ärthummus
1 
dl
 
Svenska Ärter
1 
msk
 
olja
2 
msk
 
cremé fraiche
juice från ½ citron
salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält