Fisktacos med panerad fisk

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Fisktacos med panerad fisk

Läge att variera? Byt ut vanlig tacos mot fisktacos. Det kommer bli succé, vi lovar! 

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st 
små mjuka tortillabröd
1½ - 2 
dl 
crème fraiche
Salsa:
400 
g 
tärnad mango
2 
st 
tärnade avokado
150 
g 
tärnad fetaost
2 
st 
strimlade salladslökar
1 
st 
hackad chili
½ 
paket 
saften av 2 st lime
2 
krm 
salt

Förberedelser

  1. Tillaga fisken enligt förpackningen.

  2. Blanda mango, avokado och fetaost. Rör ner salladslök, hackad chili och koriander. Pressa i lime och smaka av med salt.
  3. Värm tortillabröden och lägg i mangosalsa. 
  4. Dela varje fiskfilé i fyra bitar, lägg två bitar i varje taco. Toppa med en klick crème fraiche.

Findus tipsar!

Du kan enkelt byta ut ingredienserna i fisktacon mot dina favoriter. Smaklig måltid och härligt fredagsmys!

Taggar