Fiskpinnetacos med guacamole och majsröra

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Fiskpinnetacos med guacamole och majsröra

Fisktacos på Frasiga fiskpinnar

Ännu en variant på vår älskade fish taco. Denna gång med Frasiga fiskpinnar, guacamole och en majsröra med sting.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning 
8 
st 
tortillabröd
100 
g 
krispig sallad, finstrimlad
0,5 
st 
finstrimlad gurka
1 
st 
avokado
1 
dl 
creme fraiche eller smetana
1 
dl 
majs i skål och majskolv
0,5-1 
msk 
Sriracha majo sauce
1 
st 
lime i fyra klyftor
persilja
ärtskott
salt o nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered alla grönsakerna och klyfta limen.

  3. Blanda avokadon med smetana/creme fraiche och smaksätt med lite salt o peppar.

     

  4. Blanda majskornen med Sriracha majo sauce. Smaka av med lite salt och justera styrkan med Srirasha majo sauce.

     

  5. Lägg ut tortillabröden och fyll dem med grönsakerna och två fiskpinnar. Vik ihop och lägg upp dem tillsammans med en klyfta lime och lite grönt (persilja/koriander/ärtskott).

Findus tipsar!

Servera allt i skålar och låt var och en bygga sina fisk tacos.

Taggar