Fisktaco med avokado och spetskål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

120 
g
 
avokado
1,25 
tsk
 
olivolja
1,25 
msk
 
crème fraiche
3 
krm
 
hackad chili
20 
g
 
koriander, färsk
120 
g
 
spetskål, vit eller röd
2 
tsk
 
rödvinsvinäger
2 
krm
 
ättika
3 
krm
 
socker
Salt och peppar
4 
st
 
tortillabröd
4 
st
 
limeklyftor

Förberedelser

  1. Skär avokado i grova bitar. Blanda sedan avokadon med crème fraiche, olivolja, hackad chili och koriander (spara lite till dekoration) till att blir en röra med lite klumpar.

  2. Strimla spetskål tunt, blanda sedan med rödvinsvinäger och ättika. Smaka av med socker, salt och peppar efter smak.

  3. Tillaga Fish & Crisp enligt anvisning på förpackning, dela sedan i mindre bitar.

  4. Bred ut avokadoröran på ett tortillabröd, lägg sedan på inlagd spetskål och fiskbitar. Tommar med limeklyfta och några korianderblad.

Findus tipsar!

Öka mängden ingredienser för att göra det till en mättande middag.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
468
20
29
41
4