Fisktaco med avokado och spetskål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Fisktaco med avokado och spetskål

Krispiga bitar av fish & crisp med avokadoröra i tortiallbröd

Variera dina fiskdagar med lite fisktaco och variera dina tacokvällar med fisktaco – helt enkelt två favoriter på en och samma gång! Följ detta härliga recept och du ska få se på succé.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

120 
g 
avokado
1,25 
tsk 
olivolja
1,25 
msk 
crème fraiche
3 
krm 
20 
g 
koriander, färsk
120 
g 
spetskål, vit eller röd
2 
tsk 
rödvinsvinäger
2 
krm 
ättika
3 
krm 
socker
Salt och peppar
4 
st 
tortillabröd
4 
st 
limeklyftor

Förberedelser

  1. Skär avokado i grova bitar. Blanda sedan avokadon med crème fraiche, olivolja, hackad chili och koriander (spara lite till dekoration) till att blir en röra med lite klumpar.

  2. Strimla spetskål tunt, blanda sedan med rödvinsvinäger och ättika. Smaka av med socker, salt och peppar efter smak.

  3. Tillaga Fish & Crisp enligt anvisning på förpackning, dela sedan i mindre bitar.

  4. Bred ut avokadoröran på ett tortillabröd, lägg sedan på inlagd spetskål och fiskbitar. Tommar med limeklyfta och några korianderblad.

Findus tipsar!

Öka mängden ingredienser för att göra det till en mättande middag.