Fisktacos med ärtguacamole och grillad paprika

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisktacos med ärtguacamole och grillad paprika

Detta goda recept på fisktacos med guacamole med avokado och Ebba-ärter kommer säkert att bli en ny favorit till fredagsmyset även hemma hos dig. Med Findus Gourmetbitar torsk är det superenkelt att byta ut tacofärsen mot fisk i dina tacos istället. Findus Gourmetbitar av torsk är perfekt skurna bitar av torskrygg och torskfilé som du marinerar för att ge extra god smak. Gourmetbitarna tillagas på bara några minuter på låg temperatur i ugnen. 

 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st 
Små tortillas
2 
dl 
majskorn
150 
g 
grillad paprika
1-3 cm chili, efter egen smak
Marinad:
3 
msk 
Rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Guacamole:
1 
grovhackad avokado
1 
dl 
 lättmosade
½ 
dl 
crème fraiche
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in gourmetbitarna. 

  2. Tillaga de marinerade torskbitarna i uppvärmd ugn,120 grader, i ca 7-10 min. 
  3. Blanda ingredienserna till guacamolen och smaka av med salt & peppar. 
  4. Lägg sedan de tillagade Gourmetbitarna i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.
  5. Servera dina fisktacos direkt och njut av fredagsmyset och den stundande helgen.

Taggar