Fisktacos med ärtguacamole och grillad paprika

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st
 
Små tortillas
2 
dl
 
majskorn
150 
g
 
grillad paprika
1-3 cm chili, efter egen smak
Marinad:
3 
msk
 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Guacamole:
1 
grovhackad avokado
1 
dl
 
Findus Svenska ärter förpackning
 
lättmosade
½ 
dl
 
crème fraiche
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga majsen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torskfiléerna. 

  3. Tillaga torskryggen i en uppvärmd ugn,120 grader, i ca 7-10 min. 
  4. Blanda ingredienserna till guacamolen och smaka av med salt & peppar. 
  5. Dela torskryggsfiléerna i bitar och lägg i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.
  6. Servera dina fisktacos direkt och njut av fredagsmyset och den stundande helgen.

Findus tipsar!

Ärtguacamolen fungerar perfekt som dipp till nachos!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
842
51
26
66
9