Fisktacos med torsk, mango, ananas och syrad rödlök

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st
 
Små tortillas
½ 
dl
 
crème fraiche
1 
st
 
mango skuren i småbitar
150 
g
 
ananas skuren i småbitar
100 
g
 
krispig trevlig mixsallad
1 
klyftad lime
Marinad:
3  
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Syrad rödlök:
1 
fint skivad rödlök
1  
vinäger
1 
tsk
 
Salt
1  
olja

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till den syrade rödlöken och låt stå att vila i ca 10 min. Rör om lite emellanåt. 
  2. Skär upp bitar av mango och ananas.

  3. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torsken.

  4. Tillaga de marinerade torskryggs filéerna i ugnen på 120 graders värme i ca 7-10 min.

  5. Lägg sedan de tillagade torskbitarna i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.

Findus tipsar!

Servera dina fisktacos direkt och känn smaken av något nytt, gott och spännande.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
842
51
26
66
9