Fisktacos med mango- & chilisås och syrad rödlök

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

8 
st
 
Små tortillas
1 
st
 
tomat skuren i tärningar
1 
klyftad lime
Marinad:
3 
msk
 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Mangosalsa:
1 
st
 
mango skuren i småbitar
1 
st
 
orange tomat
1-2 cm chili, efter smak
½-1 msk vit balsamvinäger
salt
Syrad rödlök:
1 
fint skivad rödlök
1 
msk
 
vinäger
1 
tsk
 
Salt
1 
msk
 
olja

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till den syrade rödlöken och låt stå att vila i ca 10 min. Rör om lite emellanåt. 
  2. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torskryggen.

  3. Tillaga de marinerade torskbitarna i uppvärmd ugn, 120 grader, i ca 7-10 min.

  4. Mixa ihop ingredienserna till mangosalsan med stavmixer.
  5. Dela torskryggen i bitar och lägg i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.

Findus tipsar!

Servera dina fisktacos direkt och njut av smaken av något nytt och gott till fredagsmyset.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
842
51
26
66
9