Frasig fisktaco med extra krisp

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Frasig fisktaco med extra krisp

Fiskpinnetacos med limesyrad sallad och vitlöksmajonnäs

En tacos som passar hela familjen! Frasiga fiskpinnar, nachos, limesyrad sallad, salsa och vitlöksmajonnäs. Enkelt, men såå gott.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

0,5 
st 
isbergsallad, litet salladshuvud
1 
st 
limefrukt
2,5 
tsk 
salt
8 
st 
nachos
1,5 
msk 
majonnäs
0,5 
st 
vitlök, klyfta
80 
g 
salsasås
160 
g 
tortillabröd

Förberedelser

  1. Strimla isbergssallad tunt och blanda med salt. Låt stå i rumstemperatur i ca 1 timme.

  2. Skölj av i kallt vatten och låt rinna av ordentligt. Pressa juice från 3 limefrukter i salladen och vänd runt. Ställ in i kylskåp.

  3. Pressa ner vitlöks i majonnäsen och rör runt.

  4. Tillaga fiskpinnar enligt anvisning på förpackning, dela sedan i bitar.

  5. Bred ut den syrade salladen i tortillabröd, klicka på vitlöksmajonnäs och lägg på bitarna av fiskpinnar. Toppa med salsasås och två stycken nachochips.

Findus tipsar!

Öka mängden ingredienser för att göra det till en mättande middag.