Frasiga fiskpinnar i vietnamesiska vårrullar

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Frasiga fiskpinnar i vietnamesiska vårrullar

Fiskpinnar på asiatiskt vis.

Variation på fiskpinnar. Vietnamesiska vårrullar med teriyaki dipp.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

9 
st 
rispapper
1 
st 
finstrimlad morot
0,5 
st 
finstrimlad gurka
1,5 
st 
avokado
1 
st 
klyftad lime
ett knippe persilja eller koriander
krispig sallad
2 
dl 
Teriyakisås
salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskpinnarna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered salladen, alla grönsakerna och klyfta limen.

  3. Blötlägg rispapperna och fyll dem med sallad, grönsaker och en fiskpinne. Rulla ihop och servera tillsammans med en klyfta lime, lite persilja eller koriander och Teriyakisås.

Findus tipsar!

Servera Teriyakisåsen i varsin separat dippskål.