Frasiga fiskpinnar med potatissallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Frasiga fiskpinnar med potatissallad

Enkel sommarlunch med fiskpinnar

Visste du att frasiga fiskpinnar passar perfekt till en potatissallad? Följ det här receptet och du kommer att bli övertygad. Gott för både stora och små!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

800 
g 
nypotatis
50 
g 
rädisor
100 
g 
haricots verts
70 
g 
mangoldskott
1 
st 
rödlök
Dressing:
3 
msk 
olivolja
2 
msk 
dijonsenap
1 
msk 
vitvinsvinäger
1 
msk 
vatten
2 
msk 
gräslök
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga fisken direkt från frysen enligt anvisningar på förpackning.

  2. Koka nypotatis. Skiva rädisor och rödlök tunt.

  3. Rör ihop dressingen med olivolja, dijonsenap, vitvinsvinäger, vatten och gräslök. Salta och peppra efter smak.

  4. Dela potatisen och blanda med rädisskivorna,haricots verts, mangoldskott, den skivade rödlöken och dressingen.

  5. Dags att servera de frasiga fiskpinnarna med potatissalladen!

Findus tipsar!

Byt ut fiskpinnar mot någon annan panerad fisk, t.ex. Lättpanerade fiskfiléer med franska örter.

Taggar